20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (2024)

Inhoudsopgave[Zich verstoppen][Laten zien]
  • Wat zijn Twitter-bots?
  • Meest bruikbare Twitter-bots+-
    • 1. Discussielezer
    • 2. Pikaso
    • 3. Bot inkleuren
    • 4. Herinner mij hieraan
    • 5. Gedicht.exe
    • 6. Geniet van de film
    • 7. Cirkelboom
    • 8. SociaalViraal
    • 9. Gebruik Viral
    • 10. Geciteerde antwoorden
    • 11. Elke kleur
    • 12. Emoji Mashup-bot
    • 13. Tweetstempel
    • 14. Tweepi
    • 15. Twillert
    • 16. Hier is je herinnering
    • 17. Pentametron
    • 18. Twee koppen
    • 19. Magisch realisme Bot
    • 20. Honderd nullen
  • Conclusie

Elke dag worden er meer dan 500 miljoen tweets verstuurd, niet allemaal van menselijke gebruikers. Als je ooit een item op Twitter hebt geretweet, is de kans groot dat het bericht door een bot is verzonden in plaats van door een mens.

Volgens een Pew Research-enquête, verspreiden vermoedelijke bots tweederde van alle getweete links. Het is van cruciaal belang om te begrijpen wat een Twitter-bot is, aangezien bots steeds vaker voorkomen op dit populaire sociale-medianetwerk.

Het is mogelijk dat u moet weten hoe u er een kunt maken. Omdat bots sommige of al uw Twitter-activiteiten kunnen automatiseren, kan het u helpen uw Twitter-marketingaanpak te versnellen en tegelijkertijd tijd te besparen.

In dit bericht zullen we nauwkeurig kijken naar wat Twitter-bots zijn en de 20 beste en nuttigste bots die u kunt gebruiken om uw kostbare tijd te besparen.

Wat zijn Twitter-bots?

Een Twitter-bot is een account dat is geprogrammeerd om taken uit te voeren, zoals het verzenden van tweets op een vast tijdstip of het volgen van accounts. De Twitter API wordt gebruikt om deze bots te bouwen en te beheren.

Twitter-bots kunnen u helpen een actieve aanwezigheid te ontwikkelen op een van de meest gebruikte sociale medianetwerken in minder tijd door belangrijke handelingen te automatiseren.

Je kunt tweets plannen om uit te gaan wanneer je niet online bent met behulp van een bot. Reacties op nieuwe volgers kunnen geautomatiseerd worden. U kunt informatie met een bepaalde term of hashtag retweeten. Je kunt onder andere accounts volgen en ontvolgen.

Het kan ook worden geprogrammeerd of geautomatiseerd om een ​​enkele of een reeks taken uit te voeren. Het kan zelf andere accounts tweeten, retweeten, leuk vinden, volgen, ontvolgen en DM'en.

Meest bruikbare Twitter-bots

1. Discussie-lezer

Als je een frequente Twitter-gebruiker bent die verstrikt raakt in uitgebreide Twitter-discussies, zijn hier drie woorden om te onthouden: App voor het lezen van discussielijnen.

Door alle tweets in een thread te integreren om één grote post te vormen, maakt deze bot het gemakkelijker om grote Twitter-threads te doorzoeken, of zoals veel mensen ze noemen, tweetstorms. Op Twitter wordt dit 'een thread uitrollen' genoemd. De tekenlimiet op Twitter is 280 tekens.

20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (1)

Hierdoor kan een auteur zijn gedachten delen op sociale media, maar het beperkt ook hun vermogen om zichzelf in één enkele tweet over te brengen. De Thread Reader-app is een uitkomst voor Twitter-gebruikers die graag complete tweets lezen.

Wanneer u een thread uitrolt, toont de bot u de tweet van de auteur op een enkele pagina. Het enige wat u hoeft te doen is u aan deze procedure te houden. Vermeld de Thread Reader-app in het opmerkingenveld van de auteur en schrijf uitrollen. (Uitrollen @threadreaderapp).

De Thread Reader-app biedt een link naar de thread, waarin alle tweets worden weergegeven in een blogindeling die u kunt markeren als bladwijzer of als pdf op uw apparaat kunt opslaan.

2. pikaso

Pikaso is een Twitter-bot die een van de nuttigste is. Dit is een geweldige applicatie om te gebruiken als je screenshots van tweets op Twitter wilt maken en deze wilt delen op andere sociale medianetwerken.

Noem Pikaso met @pikaso me en de woorden screenshot dit wanneer je een tweet wilt vastleggen. U krijgt een link om de schermafbeelding op uw apparaat op te slaan.

20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (2)

Je kunt ook het uiterlijk van de tweet-screenshot aanpassen aan je voorkeuren. Het biedt ook een handvol abonnementsopties, waaronder API-toegang, automatiseringstools en een paar andere extra's.

3. Bot inkleuren

Colorize Bot gebruikt kunstmatige intelligentie om zwart-witfoto's om te zetten in kleurrijke equivalenten.

Colorize Bot kan een zwart-witafbeelding omzetten in een kleurrijke afbeelding als je een oude zwart-witafbeelding hebt waarvan je zou willen dat er kleuren in zouden zitten, of als je een tweet tegenkomt met een zwart-witafbeelding.

20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (3)

Om dit te doen, vermeldt u eenvoudig de bot bij het handvat (@colorize bot) onder de afbeelding die u wilt inkleuren. Je kunt ook een afbeelding tweeten en de bot vermelden om er een kleurrijke versie van te maken.

U kunt de kleurrijke afbeelding vervolgens opslaan / downloaden op uw apparaat of een bladwijzer maken op Twitter nadat de bot deze heeft geretourneerd.

4. Herinner mij hieraan

U kunt tweets tegenkomen bij het doorlezen van uw Twitter-feed die u later opnieuw wilt bezoeken, misschien over een paar uur, morgen of zelfs een jaar. Remin Me of This Tweet is een bot die precies dat zal doen.

Vermeld gewoon @remindme ofthis onder de tweet waaraan je wilt worden herinnerd, samen met het tijdstip waarop je wilt dat de herinnering plaatsvindt. U kunt bijvoorbeeld @remindme ofthis binnen 4 uur opmerken om 4 uur later op de hoogte te worden gesteld van een tweet.

20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (4)

De bot plant vervolgens uw herinnering en geeft u de exacte dag en tijd waarop deze wordt verzonden. Als de tijd onjuist is, kunt u deze bijwerken via de gegeven link.

Het kan worden uitgedrukt in minuten, uren, dagen, weken, maanden of zelfs jaren, evenals in de precieze tijd en datum... Ja, het signaal moet in het Engels worden gegeven; maar voor mensen die de taal niet goed beheersen, met name de voorzetsels, kan het op een vrij schematische manier worden gedaan door alleen de tijd of datum te noteren.

5. Gedicht.exe

poem.exe is een micropoëziebot die de hele dag door gedichten in haiku-stijl maakt en deze op Twitter en Tumblr plaatst. Het is gebaseerd op de honderdduizend miljard gedichten van Raymond Queneau en hanteert een Oulipo-aanpak.

Een paar honderd verzen worden willekeurig gekozen uit een verzameling van enkele honderden, en een enkele regel van elk wordt gebruikt om een ​​nieuw gedicht te creëren.

20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (5)

Nadat een gedicht op deze manier is samengesteld, zoekt het algoritme naar seizoenstoespelingen en gebruikt deze om te bepalen of het gedicht moet worden gepubliceerd of afgewezen.

Het grootste deel van het corpus waaruit het voorleest, bestaat uit Kobayashi Issa's vertaalde haiku's; als gevolg daarvan worden veel van de gedichten beïnvloed door Issa's persoonlijkheid, in het bijzonder zijn genegenheid voor slakken.

6. Geniet van de film

We raden aan om naar de volgende dia te gaan als je van plan bent om Shutter Island of Twin Peaks ooit te bekijken.

@EnjoyTheFilm heeft een van de meest grappige en vervelende toepassingen voor een Twitter-bot ontdekt: films en televisieprogramma's verpesten.

20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (6)

Honderden ongelukkige mensen hebben getweet dat ze de eerder genoemde kunstwerken op hun vrije dagen willen bewonderen, alleen om de finale voor hen te laten verwennen.

We weten zeker dat we woedend zouden zijn als we zouden worden overgenomen door deze Twitter-bot, maar omdat het ons niet is overkomen, moeten we bekennen dat we het grappig vinden.

7. cirkelboom

Circleboom is zonder twijfel een van de beste Twitter-bots en Twitter-beheertools die we in deze branche zijn tegengekomen, omdat het merken, gebruikers en iedereen kan helpen hun Twitter-profiel te verbeteren, en het kan je zelfs helpen om gratis aan de slag te gaan.

Ze hebben een grote lijst van professionals uit de industrie die hen vertrouwen, en hun kenmerken worden tentoongesteld in verschillende gebieden met een schat aan informatie.

20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (7)

Deze mensen zijn sterk afhankelijk van Twitter-analyses om ervoor te zorgen dat uw profiel wordt bekeken door de juiste personen, wat volgens ons een van de meest effectieve strategieën is.

8. Sociaal Viraal

Als het gaat om het kiezen van een Twitter-bot, is SocialViral een uitstekende optie omdat ze een goed begrip hebben van hoe de marketingsector voor sociale media in het algemeen werkt.

Wanneer je hun site voor het eerst bezoekt, zul je merken dat ze Instagram sterk promoten op hun startpagina. Dit komt omdat ze hun klanten begonnen te helpen met Instagram, maar later zijn uitgegroeid tot Twitter.

20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (8)

Ze kunnen je op dit moment ook helpen met Spotify en TikTok, dus als je een bedrijf met meerdere platforms hebt, kunnen ze dingen een stuk eenvoudiger maken.

Ze zijn ook concurrerend op het gebied van kosten, wat betekent dat u niet meer hoeft uit te geven dan elders, en hun bevindingen worden onmiddellijk geleverd, zodat u er niet over hoeft na te denken nadat u uw aankoop hebt gedaan.

9. Gebruik Viral

UseViral heeft de reputatie een van de beste Twitter-bots in de branche te zijn en we stellen het op prijs dat ze altijd proberen hun functies en website te verbeteren.

Hun website was al gebruiksvriendelijk, maar we waarderen wat ze ermee hebben gedaan en hoe ze het hebben gemoderniseerd om actueel en fris te lijken. Het is ook vrij gebruiksvriendelijk, dus je zult je Twitter-activiteit meteen kunnen vinden.

20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (9)

Ze beweren dat hun belangrijkste doel is om hun klanten te helpen hun sociale media-accounts te vergroten via hun uitgebreide netwerk, wat inhoudt dat ze professionals uit de branche hebben met wie ze je kunnen koppelen aan Twitter-profielen.

10. Geciteerde antwoorden

Quoted Responses is een Twitter-bot waarmee je geciteerde antwoorden op tweets kunt vinden zonder te hoeven kopiëren, plakken of zoeken.

Als je een gewone Twitter-gebruiker bent, heb je waarschijnlijk de @QuotedReplies-handle onder enkele van de meest populaire berichten gezien of gebruikt. Reageer gewoon op de originele tweet of citeer deze met '@quotedreplies'.

20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (10)

Daarna stuurt de bot je een URL. Daarna kun je erop tikken om alle citaten van die tweet op Twitter te zien.

11. elke kleur

Elk uur tweet de @everycolor-bot een nieuw kleurstaal. De kleuren zijn gebaseerd op hexadecimale codes die willekeurig zijn gemaakt. Dit is een van de beste Twitter-bots om te volgen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe kleur om je huis te schilderen of gewoon naar een heldere feed wilt kijken.

20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (11)

12. Emoji Mashup-bot

Elk uur maakt de Emoji Mashup Bot nieuwe emoji's van twee (of drie) willekeurige emoji's, wat resulteert in een aantal nuttige, waardeloze en extreem grappige resultaten.

Als je ooit de juiste emoji nodig hebt om in een bepaalde omstandigheid te gebruiken, is de Emoji Mashup Bot een goede plek om te beginnen. Deze bot, zoals de naam al doet vermoeden, pureert willekeurige emoji's om een ​​nieuwe emoji te produceren.

20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (12)

Deze emoji's zijn ideaal voor stemmingen die niet worden weergegeven door de gebruikelijke emoji's. De jongere zus van Emoji Mashup Bot, Emoji Mashup Plus (@emojimashupplus), produceert nieuwe emoji's van drie willekeurige emoji-stukken.

13. Tweet Stempel

U kunt tweets archiveren volgens de OpenTimestamps-tijdstempelbewijsstandaard, die leverancier- en blockchain-onafhankelijk is, met behulp van het Tweetstamp-botaccount.

Tweets die via Tweetstamp zijn uitgevoerd, zullen de originele tweet gestempeld en gearchiveerd hebben (met OpenTimestamps), evenals de bijbehorende OpenTimestamp-, Stringifyed- en SHA256-gegevens.

20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (13)

Reageer gewoon op een tweet met het woordstempel ergens erin en vermeld het Twitter-account van Tweetstamp.org (@tweetstempel ergens in je tweet). Met een gestempelde permalink reageert de bot binnen enkele seconden op uw tweet.

14. Tweepi

Tweepi is een goed georganiseerde Twitter-bot die je kan helpen met je Twitter-volgers en ervoor kan zorgen dat alleen echte individuen je tweets bekijken.

20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (14)

Een van de dingen die we leuk vinden aan dit bedrijf, is dat ze hun best doen om te voorkomen dat ze u frauduleuze of inactieve Twitter-volgers sturen, omdat ze willen dat u van het beste profiteert. Ze zullen uw materiaal ook namens u promoten, wat altijd op prijs wordt gesteld.

15. kronkelen

Twilert kan u als Twitter-bot helpen door uw Twitter-pagina te koppelen aan hun dienst en hen te voorzien van de juiste trefwoorden op basis van uw specialisatie en sector.

We vinden het leuk hoe ze u kunnen helpen bij het beheren van uw betrokkenheid, maar ze kunnen u ook helpen bij het beheren van uw reputatie.

20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (15)

Een van de dingen die we leuk vinden aan deze Twitter-bot, is dat hij je kan helpen door middel van privéchatsessies, waar je één-op-één met iemand kunt communiceren over je Twitter-groeivereisten.

16. Hier is je herinnering

Als je al een tijdje Twitter gebruikt, weet je dat het vol zit met individuen die woedend zijn over de mening van anderen.

De basislijn is dat Twitter een behoorlijk vijandige omgeving kan zijn, dus het is leuk om tweets in je feed te zien die je eraan herinneren om een ​​pauze te nemen van je hectische schema en dingen te doen die je leuk vindt.

20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (16)

Het suggereert een aantal kleine acties die op elk moment en op elke locatie kunnen worden uitgevoerd. Dit is een uitstekende bot die je zeker moet volgen.

17. Pentametron

Als je van poëzie houdt, met name de werken van William Shakespeare, is pentametron een goed idee.

Hoewel de Twitterbot niet echt tweets verzendt, zoekt hij wel naar tweets die zijn geschreven in de metrische lijn van de jambische pentameter en retweet deze een voor een.

20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (17)

Lijkt je dit verwarrend? Het is ongelooflijk als je poëzie en de fijne kneepjes van het Engels begrijpt.

18. Twee koppen

Krantenkoppen zijn nodig om ons op de hoogte te houden van actuele gebeurtenissen over de hele wereld. Maar wat gebeurt er als je willekeurig twee totaal niet-gerelateerde koppen samenvoegt?

20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (18)

Volg gewoon TwoHeadlines, die tweets de resultaat van het combineren van koppen van twee afzonderlijke onderwerpen. Het zal moeilijk zijn om jezelf ervan te weerhouden hardop te lachen.

19. Magisch Realisme Bot

De acceptatie van magie, evenals de relevantie ervan in de werkelijke wereld, wordt beargumenteerd door magisch realisme. En als je het amusant vindt, lees je graag de tweets van de MagicRealismBot, die willekeurige oefeningen of klusjes doet en ze overdrijft met een soort van betovering.

20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (19)

Elke twee uur creëert de Magisch Realisme Bot een nieuw verhaal van 140 tekens met behulp van een willekeurige combinatie van de vele aspecten die het genre vormen: academische mensen, mythologische monsters, filosofische debatten, enzovoort.

20. Honderd nullen

Het grootste assortiment eBooks is waarschijnlijk te vinden op Amazon. Maar als je op zoek bent naar een aantal echt fantastische eBooks, dan zul je er zeker voor moeten betalen, toch?

20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (20)

Niet echt, volgens HundredZeros, een Twitterbot die regelmatig links naar Amazon's gratis eBooks tweet. Dit is een uitstekend voorbeeld van een Twitter Bot die zijn gebruikers helpt. Als je veel boeken wilt lezen, is dit een van de beste Twitter Bots die je kunt volgen.

Conclusie

Enkele van de beste Twitter-bots worden hierboven vermeld en u kunt ze gebruiken om een ​​verscheidenheid aan nuttige taken op Twitter uit te voeren, behalve het volgen van tweets.

Hoewel sommige van deze bots nuttige informatie bieden, zijn andere handig om u te helpen bij taken die anders veel stappen zouden vergen of het gebruik van extra applicaties.

20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (21)

20 meest bruikbare Twitter-bots in 2024 (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated:

Views: 5942

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.